Bilder

Fra oppstarten til Keep Coming Back Band i 2000 og fram til innspilling av CD 2007

Vi spilte inn de fleste sangene til vår første CD i øvingslokalet vårt i Østerdalsgata. Det var "Veiskille", "Svart og hvit", Såre vel", "Dille og Hertug og Gromsern og jeg", "Skoggangsmann", "Trass", "Det fins veier her" og "Det er ikke en drøm".

Johan fikk jobb i LivingRoom og vi ble invitert inn! Spilte inn "Ned i byen", "Ingen sjel å miste" og "Småstein i skoen" der, og miksa alle sangene.

Helt på tampen av 2008 fikk vi mastret og levert alle nødvendige filer til brenning av CD og printing av cover. Vi arrangerte slippfest for CD-en vår 24. april 2009.

Bilder fra konserter med Keep Coming Back Band i 2009. Vi er opptatt av å ivareta personvernet, og offentliggjør aldri bilder av pasienter, innsatte eller andre som ikke uttrykkelig ønsker det.

I 2010 spilte vi blant annet på Na-fest, Østensjø Bydelsdager, Wayback Oslo, Skuterud Gård på Nesodden, Mela Årvoll og NA-konvent Oslo 2010. Vi er opptatt av å ivareta personvernet, og offentliggjør aldri bilder av pasienter, innsatte eller andre som ikke uttrykkelig ønsker det.

Vi spilte på Årvoll Gård, på Østensjø Bydelsdager, og besøkte som vanlig avrusingstasjoner i Oslo rett før jul.

I 2012 starta vi Bursdagsbandet og spilte i 50-års feiringene til Adelheid, Sølvi og Jan. Keep Coming Back Band spilte også på Østensjø Bydelsdager på Manglerud Ungdomshus, og på avrusingsavdelingene på Aker Sykehus før jul.

Keep Coming Back Band framførte "Veiskille - Fortellinger om håp" på institusjoner og selvhjelpssentre i Oslo og på Østlandet forøvrig i 2013. Vi besøkte Retretten Oslo, Østensjø Bydelsdager/Manglerud Ungdomshus, Riisby Behandlingssenter på Dokka, Trogstad Gård på Toten, Veslelien i Brumunddal og Avdeling for rusmisbruk på Ullevål Sykehus i Oslo. Vi publiserer ikke bilder av publikum med mindre de gir oss klarsignal.

2014 tok oss fra akustisk huskonsert i leligheten til Beate (og med ny trommis: Kim!), via den årlige opptredenen på Østensjø Bydelsdager/Manglerud Ungdomshus, til deltagelse i "Vær stolt!" festivalen på Holmlia. Høsten ble innledet med spilling på Origosenteret i Østfold, og så ei maratonøkt som husband med gjesteartister på NA-konvent Oslo 2014. deretter opp til Veslelien igjen, før vi rundet av med førjulskonserter på Maritakafeen og Aker Sykehus i Oslo. Vi publiserer ikke bilder av publikum med mindre de selv gir klarsignal.

Ny trommeslager: Vidar! "Vær stolt!" festivalen på Holmlia, kulturPunkt Sandermosen, Origosenteret og mye mer.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar